Påskrundan 2016, 25-27 mars

Nu är det snart påsk. Från långfredagen den 25/3-påskdagen den 27/3 kl 11-16 deltar Hånsfors Bruk på Årjängs påskrunda. På skärtorsdagen har alla konstnärerna vernissage på vår gemensamma påskutställning på Best Western hotell i Årjäng. Under påskhelgen har vi öppen ateljé, butiken öppen och våriga keramiknyheter i butiken, fina återbrukade textilprodukter och annat konsthantverk till hem och trädgård. Hembakt fika finns till försäljning.

Butiksdelen är utökad med fullt sortiment från Av jord med deras vackra, hållbara, traditionella, linoljebaserade målarfärger för inredningsmålning samt med vårt nya sortiment med konstnärsmaterial för keramiker och skulptörer. Även de som pysslar hemma med FIMO eller Cernitlera (eller trolldeg för den delen) kan hitta användbara verktyg där.

Frågor? Kontakta oss gärna på info@hansforsbruk.se.

Hoppas vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *