Hånsfors Bruk – till din tjänst!

Välkommen hit, välkommen till Hånsfors Bruk!

Vi älskar lera! Du har länge kunnat köpa keramik och annat konsthantverk av hög kvalitet hos oss. Nu har vi också öppnat grossistverksamhet med material och verktyg för keramiker på Bruket. Nu kan du som älskar lera, amatör eller proffs, fylla på dina förråd hos oss i vår fysiska butik (eller snart på nätet). Här finns en nedladdningsbar prislista där du kan läsa mer.

Världens vackraste målarfärg – gjord av lera! Vi har nu hela sortimentet från Av jord på plats. Vill du köpa färgpigment eller prata om äggoljetempera, hör av dig via kontaktformuläret eller info@hansforsbruk.se så gör vi upp en tid och öppnar för dig. Vi har ofta svårt att svara i telefon under dagtid då vi står vid högljudda maskiner eller är kladdiga med lera, men skicka oss ditt nummer via e-post så hör vi av oss: info@hansforsbruk.se

Öppettider i butiken:

Vi har generellt öppet torsdagar, lördagar och söndagar kl 13-17. Undantag kan förekomma, vi försöker meddela dem här och på Facebook.

Tveka inte att kontakta oss om du vill komma och titta utanför ordinarie öppettider, vi öppnar gärna för dig. Hör av dig via info@hansforsbruk.se så kontaktar vi dig.

Vad finns det på Bruket?


I Hånsfors Bruks lokaler slog keramikverkstaden och butiken upp sina portar den 5 juli 2014 så att nu kan du gå kurs, köpa keramik tillverkad av keramiker Viki Pamlényi i verkstaden på Bruket och ekologiska färgpigment – vi är återförsäljare för utmärkta produkter från Av Jord (se www.avjord.se). Numera kan du som har lera som hobby eller yrke fylla på dina förråd med material och verktyg hos oss – vi har allt för keramikern! Dessutom finns här roliga återbruksprodukter i textil och annat hantverk av god kvalité. Ibland finns även ätbara ekologiska produkter. Perfekt ställe att hitta unika presenter! Titta gärna in, vårt utbud förändras hela tiden!

Vi kan också anlitas för måleri av äggoljetempera (från Av jord) med ROT-avdrag – se respektive rubrik till vänster. Vi hyr också ut lokaler på området, framför allt uppställningsplatser och kallager – kontakta oss om du är intresserad.

Dessutom pågår fortfarande omfattande renovering av den sk papperssalen inne i den stora gamla bruksbyggnaden. Vår vision är att inom ett par år ha ett litet kulturcentrum med kafé, konstutställningar, keramikkurser, andra hantverkskurser mm med möjlighet till övernattning på övervåningen.

Redan nu finns dock möjlighet till övernattning hemma hos oss på gården Ringstad i form av ett B&B, inte långt från Bruket. Fråga oss om du behöver någonstans att äta och sova i samband med kurser. Vi som driver Hånsfors Bruk är Anders Robertsson och Viki Pamlényi.

Kontakta oss genom kontaktformuläret under ”Kontakt” ovan eller info@hansforsbruk.se! Vi hörs!

Tveka inte att kontakta oss om du vill komma och titta utanför ordinarie öppettider, vi öppnar gärna för dig. Hör av dig via info@hansforsbruk.se så kontaktar vi dig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *